Skicka frakt och paket till Tyskland

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Tyskland är ett av de länder som vi i Sverige handlar mest med. Handeln omfattar inte bara billig öl och sprit eller nutella från gränsbutikerna. Tyskland är nämligen Sveriges största exportmarknad. Om du driver ett företag och säljer varor till Tyskland från en webbshop eller bara har behov av att skicka ett paket till landet i söder så bör du läsa vidare här – i denna aritkel ger vi dig nämligen goda råd om hur du snabbast och billigast kan skicka paket till Tyskland.

Hur kan du skicka paket till Tyskland?

Nästan alla svenskar har någon gång besökt landet på andra sidan Östersjön. Tyskland är ett modernt land med en riktigt bra infrastruktur och ett utbyggt vägnät. De flesta svenskar har rätt bra koll på det tyska vägnätet, och har testat att köra på autobahn i Tyskland. Den bra infrastrukturen och de goda trafikförbindelserna mellan Sverige och Tyskland gör att paket som du vill skicka till Tyskland snabbt kommer fram. Leveransen tar ofta bara några få dagar, och det går därmed i stort sett lika snabbt att skicka ett paket till Tyskland som att skicka ett paket inom Sverige.

Skicka paket till Tyskland


Om du vill hitta bästa pris på paket till Tyskland är
Billigfrakt.se en bra hemsida att börja på. På Billigtpaket.se har du möjlighet att hitta priser från många fraktföretag, och du kan också boka frakten direkt på hemsidan. När du har beställt frakt hämtar Pakke.dk upp ditt paket hemma hos dig. Några av de företag som kan leverera ditt paket till Tyskland är: UPS, DHL, GLS och TNT.

Eftersom Tyskland är en del av EU och den inre marknaden läggs inga extra tullavgifter på när du ska skicka ett paket till Tyskland. När du har betalt frakten hos Billigtpaket.se får du därför inga obehagliga överraskningar i form av extra räkningar eller tullavgifter.

Vad behöver du betala för att skicka ett paket till Tyskland?

Priserna för att skicka paket till Tyskland varierar beroende på vad du ska skicka. Ett stort och tungt paket är dyrare att skicka än ett litet och lätt paket. Till exempel kostar ett standardpaket som väger mellan 1-5 kg ca. 210 kr att skicka till Tyskland. Om du behöver skicka ett tungt paket som väger mellan 10 och 20 kr är det inte så mycket dyrare. Här behöver du räkna med ett pris som stiger upp emot 300 kr. Det är alltså inte särskilt dyrt att skicka paket till Tyskland, inte heller om du har behov av att frakta tunga paket.

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 35 reviews at Google+