Vad kostar det att skicka ett paket till Kina?

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Kina har den senaste tiden gått om USA som det land i världen som har störst andel av världshandeln. Det finns snart inte en enda produkt som inte tillverkas i Kina, vilket syns på det allt större antal produkter som är märkta med ”Made in China”. Kina är ett enormt land, och även det folkrikaste landet i världen med en befolkning på nästan 1,4 miljarder människor.  

Skicka paket till Kina här


Behöver du skicka ett paket till någon av de 1,4 miljoner invånarna i Kina, eller kanske frakta varor eller material till något av de många kinesiska företagen? Då borde du läsa vidare, för i denna artikel ger vi dig tips på hur du kan klara av processen utan att behöva spendera timmar med research på nätet.  

Vem kan leverera ditt paket till Kina?

Det finns flera företag som kan sköta leveransen av ditt paket till ”Mittens rike”. En bra hemsida för att hitta det bästa priset är Billigtpaket.se som erbjuder en prisberäknare. Du behöver bara ange var paketet ska skickas från och till samt postnummer. När du har angivit upplysningarna hittar prisberäkningstjänsten de fraktfirmor som erbjuder frakt till Kina. Några av de företag som kan leverera ditt paket till Kina är UPS, TNT, FEDEX och DHL. Leveransen kan i bästa fall ske inom två vardagar.

Vad kostar det att skicka ett paket till Beijing?

Om du ska skicka ett litet paket som väger mellan 1 till 5 kg till Beijing, Kinas huvudstad, visar prisberäknaren att det billigaste fraktföretaget kan leverera ditt paket för 680 kr. Det är självklart många faktorer som avgör fraktpriset på ditt paket till Kina, bland annat paketets storlek, vikt och den försändelsemetod du väljer.

Ska du skicka större saker till Kina än bara ett vanligt paket? Det är också lätt att göra nu för tiden. Till exempel en pall med gods till Kina på upp till 300 kg är också en möjlighet, vilket kostar 6070 kr.

Ska du skicka ett paket till Kina?

Om du ska skicka paket till Kina och vill slippa krångel med att själv hitta ett fraktföretag med rätt pris kan du låta Billigtpaket.se sköta allt åt dig. På Pakke.dk kan du nämligen hitta den billigaste fraktfirman via prisberäknaren på sidan. När du har valt leverantör kan du via Billigtpaket.se skriva ut en paketetikett som sätts på paketet. Därefter sköter Billigtpaket.se avhämtningen av ditt paket hos dig samt försändelsen via den valda fraktfirman. När du skickar ett paket till Kina behöver du bara vara uppmärksam på de tullregler som gäller i

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 14 reviews at Google+