Vad kostar det att skicka ett paket till England?


Sverige har i åratal exporterat raffinerad olja och trä till England. De svenska råvarorna och bränslet har hög kvalitet och är populära bland många engelska företag. Den stora handel som sker mellan Sverige och England har skapat starka band tvärs över Nordsjön, och den visar inga tecken på att avta.

Om du driver ett företag eller är en privatperson som vill skicka ett paket till England så finns det mängder av alternativ att välja mellan – oavsett vad du har behov av att skicka.

Billig och snabb frakt till England

Det finns många fraktföretag som erbjuder möjligheten att skicka ditt paket billigt över Nordsjön.  Med de många flygavgångar som sker idag mellan Sverige och England kan ditt paket levereras blixtsnabbt. Det gäller särskilt om du ska skicka ett paket till en storstad, som till exempel London. Det innebär att du kan skicka ditt paket idag och så är det framme på adressen i London imorgon. Men det är naturligtvis inte bara London du kan skicka paket till, utan alla delar av England.

Vad kostar det?

Men hur mycket kostar det då att skicka paket till England? Det är svårt att ge ett entydligt svar, eftersom det beror på vad du ska skicka till de brittiska öarna. Handlar det om ett mindre paket, en låda eller kanske ett papprör? Eller ska du frakta tungt gods? Till exempel kan vi nämna att det kostar ungefär 250 kr att skicka ett paket på mellan 1-5 kg till England.

Utöver detta beror priset också på vilken leverantör du väljer. På Pakke.dk kan du ange alla uppgifter för att se priset hos de stora fraktföretagen. Då får du en snabb överblick, både när det gäller priser och fraktmöjligheter. Eftersom England, i alla fall än så länge, är en del av EU behöver du inte tänka på extra tullavgifter när du skickar varor till England.

Men du har också möjlighet att skicka större försändelser. Är du till exempel i situationen att du gärna vill flytta till England och behöver frakta dina ägodelar till din nya bostad finns det också en hel del möjligheter till detta. Du kan nämligen även skicka både halv- och helpallar till England. Om du har behov av att flytta hela ditt hem kan du också skicka en hel container!

Skicka till England

Vilka fraktfirmor kan utföra uppdraget?  

Det finns många fraktföretag som verkar både på europeiskt och globalt plan. Några av de största fraktföretagen, som också kan skicka paket till England, är UPS, FEDEX och DHL. Därmed har du fler möjligheter att välja mellan när du ska välja leverantör!