Skicka frakt med UPS

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

UPS är ett av världens största bolag inom frakt och grundat redan 1907. Det finns många fördelar med att skicka paket med UPS, framförallt att dom täcker i princip hela världen. UPS erbjuder många bra tjänster, men är mest kända för sina vägtransporter. UPS-bilarna är vanliga inslag på vägarna och levererar direkt ut till adresser, men också till så kallade UPS Access Points.

Vilka alternativ för frakt erbjuder UPS?

För dig som vill köpa frakt hos UPS finns det två alternativ. Antingen kan du lämna in din försändelse på närmaste UPS-inlämningsplats eller så kan du boka upphämtning. Du som skickar många paket bör skaffa ett eget konto hos UPS. Då får du en egen inloggning och kan där beräkna priset för dina försändelser och få en bättre överblick över dina kostnader för frakt. Spårning blir också betydligt enklare, då du kan se alla dina försändelser i en lista och även gå tillbaka och se över din historik gällande paket som du tidigare skickat med UPS.

Skicka paket med UPS

UPS Internet Shipping är en tjänst som passar dig som privat eller som företag vill skicka paket med UPS. Du får ett eget login till UPS där du kan boka upphämtning och direkt via din egen dator skriva ut etiketter och även sköta betalningar. Det här är en mycket smidig lösning som gör det enkelt att skicka paket. Spara adresser som du skickar till ofta och plocka fram dessa snabbt och smidigt nästa gång du behöver skicka ett paket med UPS.

 

För större företag som vill skicka paket med UPS från flera olika avdelningar, finns UPS CampusShip, som gör att du kan få en överblick över alla försändelser som olika avdelningar av företaget skickar. Tjänsten är helt webbaserad, vilket gör att du kommer åt den vart du än befinner dig.

 

Vill man skicka paket med UPS över hela världen och kunna ladda upp tulldokument, ta ut rapporter kring försändelser, med mera så erbjuder UPS en tjänst som heter UPS Worldship.

Varför är UPS ett bra val för frakt?

UPS täcker som sagt en stor del av världen och erbjuder leveranser till över 200 länder. Med UPS Express kan man skicka paket med leverans redan nästa dag. Tjänsten är tillgänglig för leveranser över hela världen, men det finns vissa platser där den inte är tillgänglig. Ett exempel är avlägsna adresser i nordligaste norge. Enklaste sättet att ta reda på om expresstjänsten finns tillgänglig är att planera för försändelsen via den egna inloggningen på UPS hemsida.

 

UPS står för United Parcel Service och huvudkontoret är beläget i USA. Det som utmärker UPS jämfört med andra företag i branschen är att dom jobbar för att erbjuda så enkla frakter som möjligt. Tanken är att man som kund på egen hand ska kunna göra allt som behövs för att förbereda en försändelse. Man ska kunna hitta all nödvändig information online och även skriva ut fraktsedlar, etiketter och andra relevanta dokument. Spårningsinformationen är också mycket detaljrik och man kan se när den pågående leveransen planeras att levereras.

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 35 reviews at Google+