Total: Display

Total är ett globalt energiföretag som är engagerat i att leverera hållbara energilösningar till kunder runt om i världen. Ett av deras senaste initiativ är Total: Display, en innovativ teknik som hjälper kunder att spara energi och minska sina koldioxidutsläpp.

Total: Display är en smart skärm som visar energiförbrukningen i realtid. Den kan anslutas till olika typer av energikällor, inklusive solpaneler, vindkraftverk och traditionella elnät. Genom att visa hur mycket energi som används och hur mycket som produceras, kan kunderna enkelt se hur de kan minska sin energiförbrukning och spara pengar på sin elräkning.

En av de största fördelarna med Total: Display är dess användarvänlighet. Skärmen är enkel att installera och använda, och den kan anpassas efter kundens behov. Kunderna kan välja vilken typ av information de vill se på skärmen, inklusive energiförbrukning, produktion och koldioxidutsläpp. De kan också ställa in mål för sin energiförbrukning och få aviseringar när de når dem.

Total: Display är också en viktig del av Total:s engagemang för att minska koldioxidutsläppen. Genom att hjälpa kunder att spara energi och minska sin koldioxidavtryck, bidrar Total till att bekämpa klimatförändringarna och främja en hållbar framtid.

Total: Display är en innovativ teknik som hjälper kunder att spara energi och minska sina koldioxidutsläpp. Med sin användarvänlighet och anpassningsbarhet är det en viktig del av Total:s engagemang för att leverera hållbara energilösningar till kunder runt om i världen.