Skicka paket

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

 

Det finns många företag på marknaden som erbjuder frakt och paketleveranser. Förutom Postnord finns också: DHL, GLS, UPS och Bring för att bara nämna några alternativ. På denna stora marknad kan det vara svårt att få en överblick över hur du kan få tillgång till det bästa priset, och inte minst den bästa servicen och snabbaste leveransen.  

Medan antalet brev som postas minskar drastiskt på grund av internets spridning och efterhand tas över av e-post och andra digitala kommunikationskanalen så har paketleveranserna närmast exploderat de senaste åren. Detta beror delvis på e-handeln, men också på att folk handlar av varandra mer än någonsin tidigare. Auktionssidor online som Blocket och Tradera samt digitala marknadsplatser som Facebook Marketplace har gjort det enkelt att hitta nya ägare till gamla saker och produkter och på samma gång kunna tjäna en slant.  

Frakt i Sverige – en marknad i våldsam tillväxt

Tidigare var valet enkelt när ett paket skulle skickas från A till B. Det fanns nämligen bara ett val: svenska Posten, som i stort sett hade monopol på att hantera alla slags försändelser. Men med den växande onlinemarknaden för handel med varor har det på senare tid dykt upp riktigt många nya företag på marknaden. Det skapar en konkurrens som medför sänkta priser som gynnar dig som användare. Det är en positiv situation, men det kan också vara svårt att få en överblick när du ska ta reda på vilken fraktfirma som kan leverera paketet till bästa pris och med kortast leveranstid.

Paketpriser – så får du en överblick

Lyckligtvis finns det en tjänst som gör att du snabbt kan få en överblick över alla fraktföretagens priser – oavsett om du ska skicka paket som privatperson, eller om du bedriver en verksamhet. På billigtpaket.se har du nämligen möjlighet att ange vart paketet ska skickas samt dess storlek och vikt. Därefter matchar sidan dina specifikationer med ett antal fraktföretag och ger dig en överblick över hur du snabbt och lätt kan jämföra fraktpriser, leveranstider och tjänster hos de olika företagen. Du sparar därmed en massa administrativt arbete i jämförelse med att själv jämföra priserna. Dessutom sparar du också pengar, eftersom du alltid kan vara säker på att hitta den bästa och billigaste fraktlösningen.

En komplett lösning med integrering i din webbshop

Men billigtpaket.se fungerar inte bara som en sökmotor för fraktföretag. När du har hittat den leverantör du vill använda dig av kan du nämligen genomföra köpet hos Billigtpaket.se och skriva ut en paketetikett till din försändelse.

Om du har en webbutik är det verkligen en genial funktion. Du kan nämligen integrera din webbshop med billigtpaket.se, så att dina beställningsuppgifter automatiskt överförs till billigtpaket.se.

Det har aldrig varit enklare att skicka ett paket!

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 35 reviews at Google+