skicka paket utomlands schenker

Att skicka paket utomlands kan vara en utmaning, men med Schenker blir det enkelt och smidigt. Schenker är en av de ledande logistikföretagen i världen och erbjuder en mängd olika tjänster för att skicka paket utomlands.

För att skicka ett paket med Schenker behöver du först välja vilken typ av tjänst du vill använda. Schenker erbjuder olika alternativ beroende på hur snabbt du vill att paketet ska levereras och vilken typ av paket det är. Du kan välja mellan standardleverans, expressleverans eller specialtjänster som t.ex. temperaturkontrollerade transporter.

När du har valt vilken tjänst du vill använda behöver du packa ditt paket på ett säkert sätt. Det är viktigt att paketet är ordentligt förpackat för att undvika skador under transporten. Schenker erbjuder också förpackningstjänster om du behöver hjälp med att packa ditt paket.

När ditt paket är packat och klart behöver du boka en leverans med Schenker. Du kan göra detta online eller genom att kontakta Schenkers kundtjänst. Du behöver ange vilken typ av paket det är, vikt och mått samt var det ska levereras. Schenker erbjuder leverans till över 130 länder runt om i världen.

När ditt paket har skickats med Schenker kan du följa det online för att se var det befinner sig och när det förväntas levereras. Schenker erbjuder också försäkringar för att skydda ditt paket under transporten.

Sammanfattningsvis är Schenker en pålitlig och professionell partner när det gäller att skicka paket utomlands. Med deras breda utbud av tjänster och höga kvalitet på leveranserna kan du vara säker på att ditt paket kommer att levereras säkert och