Skicka frakt & paket till USA

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Har du behov av att skicka ett paket till USA? Då bör du läsa denna artikel, för här ger vi dig ett ovärdeligt tips på hur du kan hitta den billigaste och snabbaste fraktlösningen.

Internet har gjort det enklare och billigare att kommunicera över kontinenterna. Vi behöver inte längre skicka fysiska brev om vi ska ta kontakt med släktingar eller vänner på andra sidan jorden. Det är också slut med att betala skyhöga minutpriser för ett telefonsamtal.

 

Men ibland har vi ändå behov av att skicka ett fysiskt paket till en annan kontinent. Det kanske handlar om en julklapp som ska skickas till morbror i USA, eller så har du kanske sålt en vara på eBay till en amerikan och behöver skicka paketet över Atlanten till USA. Det kan också vara så att du behöver skicka några varor till en amerikansk affärskontakt.

Oavsett vad du ska skicka paket till USA kan det dock vara en bra idé att kontrollera tullreglerna. När det gäller en del försändelser läggs tull och avgifter på eftersom USA är ett land utanför EU. Det är därför en bra idé att kontrollera reglerna, så att du slipper irriterande extraräkningar som du inte var förberedd på.

Vilka företag kan skicka ditt paket till USA?

Det finns faktiskt flera fraktföretag som är världsomspännande och därmed ganska enkelt kan frakta ditt paket till de förenta staterna. Några av de största företagen på marknaden är FedEX, UPS, DHL och TNT. Postnord och GLS fungerar också, men de erbjuder något långsammare fraktmöjligheter. De är alla verksamheter som kan hantera paket från Sverige till USA. Däremot är det krångligt om du ska söka efter fraktpriserna manuellt på varje enskild företags hemsida. Men som tur är finns det en genväg som gör allting enklare – Paket.se

Så enkelt är det att få reda på vad det kostar att skicka ett paket till USA

Billigtpaket.se är en svensk webbportal som ger dig möjlighet att hitta fraktpriser för alla slags försändelser – även försändelser till USA. Sidan fungerar som en slags sökmotor där du anger ditt postnummer och mottagarens amerikanska postnummer.

https://youtu.be/AqR5dSuqOHw

Skicka paket till USA

Priset för att skicka ett paket till USA beror självklart på vad du ska skicka. Därför måste du också välja storlek och vikt på din försändelse. Därefter trycker du på knappen ”hitta ditt pris”. Sökmotorn ger dig nu en överblick över vilket av de största fraktföretagen som kan klara av fraktuppdraget billigast och snabbast. Här kan du också se om det levereras från dörr till dörr samt vilka leveranstider som gäller. Du kan snabbt se den totala överblicken, och härifrån kan du nu välja det fraktföretag som är billigast och som matchar ditt behov.  

Till sist skriver du ut din paketetikett direkt via Paket.se!

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 35 reviews at Google+