skicka paket till holland pris

Att skicka paket till Holland behöver inte vara dyrt eller krångligt. Det finns flera olika alternativ att välja mellan, beroende på hur snabbt du vill att paketet ska levereras och hur stort det är.

Ett av de mest prisvärda alternativen är att skicka paketet med vanligt brevporto. Detta fungerar dock endast för mindre paket som väger under 2 kg och som inte är för stora. Priset för att skicka ett sådant paket till Holland ligger på cirka 150-200 kronor, beroende på vikt och storlek.

Om du behöver skicka ett större paket eller om det är brådskande att det levereras så finns det flera olika fraktbolag att välja mellan. DHL, UPS och FedEx är några av de största och mest pålitliga bolagen som erbjuder frakt till Holland. Priserna varierar beroende på vikt, storlek och hur snabbt du vill att paketet ska levereras. För ett paket som väger 5 kg och som ska levereras inom 2-3 dagar kan priset ligga på cirka 500-600 kronor.

Det är viktigt att tänka på att det kan tillkomma extra kostnader för tullavgifter och moms när du skickar paket till Holland. Detta beror på vad paketet innehåller och vilket värde det har. Se därför till att ha koll på vad som gäller innan du skickar iväg ditt paket.

Sammanfattningsvis finns det flera olika alternativ att välja mellan när du ska skicka paket till Holland. Priserna varierar beroende på vikt, storlek och hur snabbt du vill att paketet ska levereras. Se till att ha koll på eventuella tullavgifter och moms för att undvika överraskningar.