Skicka paket Postnord

Hos oss på billigtpaket.se hittar du enkelt det bästa alternativet för att skicka paket med PostNord. Du kan även välja att skicka dokument, pallar och container. Vare sig du är privatperson eller företag, ska skicka större eller mindre leveranser, sker din försändelse snabbt och smidigt via oss.

Genom en enkel sökning hittar du omedelbart det leveranssätt som är bäst för just dig och dina behov, och kan sedan beställa leveransen direkt på sidan. På så vis sparar du både tid och pengar. Vårt samarbete med PostNord ger dig de lönsammaste fraktkostnaderna och leveranstiderna för paketskick över hela landet, i kombination med vår utomordentliga kundservice.

Postnord Skucka paket

År 2009 slogs Posten samman med Post Danmark för att bilda PostNord. Sedan dess är de Nordens ledande företag för kommunikation och logistik. Utöver att förse Sveriges och Danmarks privatpersoner och företag med postservice, erbjuder de leveranser och logistikservice av alla dess slag, från, till samt inom Norden.

PostNord skicka paket, brev, stycke- och partigods, pallar och containrar. De transporterar inrikes och utrikes alltifrån dokument till livsmedel. De erbjuder såväl expressbud för snabbare leveranser, som projektlogistik för stora, ömtåliga eller på annat sätt särskilt krävande varor.

På billigtpaket.se är processen för att skicka paket via PostNord eller skicka paket Posten eller annan leveranstjänst så enkel som den kan bli. Du börjar med att välja din leveransform – paket, pall, container eller dokument – och skriver sedan in vilket land och postnummer du vill skicka från och till.

Därefter kan du ange mer specifikt vilken försändelsetyp du är ute efter, och till och med egna uppgifter kring antal, vikt och storlek. Utifrån denna skräddarsydda information får du sedan upp en lista över de bästa alternativen, med information om pris och leveranstid. Välj det som passar dig bäst och boka direkt på sidan. Krångligare än så är det inte!