Skicka paket Postnord

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Hos oss på billigtpaket.se hittar du enkelt det bästa alternativet för att skicka paket med PostNord. Du kan även välja att skicka dokument, pallar och container. Vare sig du är privatperson eller företag, ska skicka större eller mindre leveranser, sker din försändelse snabbt och smidigt via oss.

Skicka paket med Postnord


Genom en enkel sökning hittar du omedelbart det leveranssätt som är bäst för just dig och dina behov, och kan sedan beställa leveransen direkt på sidan. På så vis sparar du både tid och pengar. Vårt samarbete med PostNord ger dig de lönsammaste fraktkostnaderna och leveranstiderna för paketskick över hela landet, i kombination med vår utomordentliga kundservice.

År 2009 slogs Posten samman med Post Danmark för att bilda PostNord. Sedan dess är de Nordens ledande företag för kommunikation och logistik. Utöver att förse Sveriges och Danmarks privatpersoner och företag med postservice, erbjuder de leveranser och logistikservice av alla dess slag, från, till samt inom Norden.

PostNord skicka paket, brev, stycke- och partigods, pallar och containrar. De transporterar inrikes och utrikes alltifrån dokument till livsmedel. De erbjuder såväl expressbud för snabbare leveranser, som projektlogistik för stora, ömtåliga eller på annat sätt särskilt krävande varor.

På billigtpaket.se är processen för att skicka paket via PostNord eller skicka paket Posten eller annan leveranstjänst så enkel som den kan bli. Du börjar med att välja din leveransform – paket, pall, container eller dokument – och skriver sedan in vilket land och postnummer du vill skicka från och till.

Därefter kan du ange mer specifikt vilken försändelsetyp du är ute efter, och till och med egna uppgifter kring antal, vikt och storlek. Utifrån denna skräddarsydda information får du sedan upp en lista över de bästa alternativen, med information om pris och leveranstid. Välj det som passar dig bäst och boka direkt på sidan. Krångligare än så är det inte!

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 23 reviews at Google+