Skicka Lätt Postnord

Skicka lätt med PostNord är ett smidigt och enkelt sätt att skicka mindre försändelser. Det kan vara allt från ett brev till en mindre paket. Med Skicka lätt kan du skicka försändelser inom Sverige och till utlandet till ett fast pris.

För att skicka lätt behöver du bara gå till en PostNord-ombud eller beställa en fraktsedel online. Sedan är det bara att packa din försändelse och lämna in den på närmaste ombud. Du kan också välja att få din försändelse hämtad hemma hos dig.

Priset för att skicka lätt varierar beroende på storlek och vikt på försändelsen samt om den ska skickas inom Sverige eller till utlandet. Men oavsett vad du skickar så är priset fast och du behöver inte oroa dig för några dolda kostnader.

En annan fördel med Skicka lätt är att du kan följa din försändelse hela vägen från avsändare till mottagare. Du får en försändelse-ID som du kan använda för att spåra din försändelse på PostNords hemsida eller i deras app.

Sammanfattningsvis är Skicka lätt med PostNord ett enkelt och smidigt sätt att skicka mindre försändelser. Du behöver inte oroa dig för dolda kostnader och du kan följa din försändelse hela vägen från avsändare till mottagare.