skicka direkt postnord

Skicka direkt med PostNord Àr en smidig och enkel tjÀnst för dig som vill skicka paket eller brev snabbt och sÀkert. Med Skicka direkt kan du skicka dina försÀndelser till mottagaren redan nÀsta dag, vilket Àr perfekt om du har brÄttom eller om det Àr viktigt att försÀndelsen kommer fram snabbt.

För att anvÀnda Skicka direkt behöver du bara gÄ in pÄ PostNords hemsida och fylla i uppgifterna om din försÀndelse. Du vÀljer sjÀlv om du vill skicka ett brev eller ett paket och anger vikt och mÄtt pÄ försÀndelsen. Sedan vÀljer du vilken tjÀnst du vill anvÀnda, till exempel Skicka direkt Inrikes eller Skicka direkt Europa.

NÀr du har fyllt i alla uppgifter och betalat för tjÀnsten skriver du ut en fraktsedel som du fÀster pÄ försÀndelsen. Sedan lÀmnar du in försÀndelsen pÄ nÀrmaste postkontor eller i en brevlÄda som Àr mÀrkt med Skicka direkt.

Fördelarna med Skicka direkt Àr mÄnga. För det första Àr det enkelt och smidigt att anvÀnda. Du behöver inte lÀmna in försÀndelsen pÄ ett speciellt stÀlle eller vÀnta pÄ att den ska hÀmtas upp. För det andra Àr det snabbt. Din försÀndelse kommer fram redan nÀsta dag, vilket Àr perfekt om du har brÄttom eller om det Àr viktigt att försÀndelsen kommer fram snabbt. För det tredje Àr det sÀkert. PostNord har lÄng erfarenhet av att hantera försÀndelser och du kan vara sÀker pÄ att din försÀndelse kommer fram till mottagaren i gott skick.

Sammanfattningsvis Àr Skicka direkt med PostNord en smidig och enkel tjÀnst för dig som vill skicka paket eller brev snabbt och sÀkert. Med Skicka direkt kan du