shenker

Shenker är ett globalt logistikföretag som erbjuder en mängd olika tjänster inom transport och logistik. Företaget grundades 1969 i Tyskland och har sedan dess expanderat till att ha närvaro i över 100 länder runt om i världen.

Shenker erbjuder en rad olika tjänster inom transport och logistik, inklusive sjöfrakt, flygfrakt, landtransport, tullhantering och lagerhantering. Företaget har också specialiserat sig på att erbjuda skräddarsydda lösningar för sina kunder, vilket innebär att de kan anpassa sina tjänster efter varje kunds specifika behov.

En av de största fördelarna med att använda Shenker som logistikpartner är deras globala närvaro. Företaget har ett omfattande nätverk av kontor och lager runt om i världen, vilket gör det möjligt för dem att erbjuda sina tjänster på en global skala. Detta är särskilt viktigt för företag som har verksamhet i flera länder och behöver en logistikpartner som kan hantera deras behov på en internationell nivå.

Shenker är också känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Företaget har en stark track record när det gäller att leverera sina tjänster i tid och på ett säkert sätt. De har också ett starkt fokus på att erbjuda en hög nivå av kundservice, vilket innebär att de alltid strävar efter att överträffa sina kunders förväntningar.

Sammanfattningsvis är Shenker en pålitlig och erfaren logistikpartner som kan erbjuda en mängd olika tjänster inom transport och logistik. Med sin globala närvaro och skräddarsydda lösningar är de ett utmärkt val för företag som behöver en logistikpartner som kan hantera deras behov på en internationell n