sendify login

Sendify Login – Enkel och smidig hantering av dina försändelser

Sendify är en plattform som hjälper företag att hantera sina försändelser på ett enkelt och smidigt sätt. Genom att använda Sendify kan du boka frakt, jämföra priser och spåra dina försändelser på ett och samma ställe. För att använda Sendify behöver du logga in på plattformen, vilket är en enkel process.

För att logga in på Sendify behöver du först skapa ett konto. Detta gör du genom att gå till Sendifys hemsida och klicka på Skapa konto”. Därefter fyller du i dina uppgifter och väljer ett lösenord. När du har skapat ditt konto kan du logga in genom att ange din e-postadress och lösenord på Sendifys hemsida.

När du har loggat in på Sendify kan du börja använda plattformen för att hantera dina försändelser. Du kan boka frakt genom att ange uppgifter om din försändelse och välja en fraktleverantör. Sendify jämför priser från olika fraktleverantörer så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst.

När du har bokat frakt kan du spåra din försändelse på Sendify. Plattformen ger dig uppdateringar om var din försändelse befinner sig och när den förväntas levereras. Du kan också använda Sendify för att hantera returer och fakturering.

Sammanfattningsvis är Sendify en enkel och smidig plattform för att hantera försändelser. Genom att logga in på Sendify kan du boka frakt