schenker

Schenker är ett globalt logistikföretag som erbjuder en mängd olika tjänster inom transport och logistik. Företaget grundades 1872 i Tyskland och har sedan dess vuxit till att bli en av världens största logistikleverantörer med verksamhet i över 130 länder.

Schenker erbjuder en mängd olika tjänster inom transport och logistik, inklusive flygfrakt, sjöfrakt, vägtransporter och tredjepartslogistik. Företaget har också specialiserat sig på att erbjuda skräddarsydda lösningar för olika branscher, inklusive fordonsindustrin, hälso- och sjukvårdssektorn och energisektorn.

En av Schenkers styrkor är deras globala nätverk av kontor och lager, vilket gör det möjligt för företaget att erbjuda snabba och effektiva leveranser över hela världen. Schenker har också investerat i teknologi och digitala lösningar för att förbättra sina tjänster och göra det enklare för kunderna att hantera sina logistikbehov.

Schenker har också ett starkt fokus på hållbarhet och arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan. Företaget har satt upp ambitiösa mål för att minska sina utsläpp och arbetar med sina leverantörer för att säkerställa att de uppfyller höga miljöstandarder.

Sammanfattningsvis är Schenker en av världens ledande logistikleverantörer med en bred portfölj av tjänster och en stark global närvaro. Företaget har en stark fokus på hållbarhet och investerar i teknologi för att förbättra sina tjänster och göra det enklare för kunderna att hantera sina logistikbehov.