schenker skicka lätt

Schenker Skicka Lätt – En enkel och smidig lösning för mindre försändelser

Schenker Skicka Lätt är en tjänst som erbjuder en enkel och smidig lösning för att skicka mindre försändelser. Tjänsten är perfekt för privatpersoner och mindre företag som behöver skicka mindre paket eller brev.

Med Schenker Skicka Lätt kan du skicka försändelser upp till 2 kg och med en maximal längd på 90 cm. Tjänsten är tillgänglig både inom Sverige och till utlandet, vilket gör det enkelt att skicka paket till vänner och familj utomlands eller till mindre företag i andra länder.

För att använda Schenker Skicka Lätt behöver du bara gå in på Schenkers hemsida och fylla i information om din försändelse. Du kan välja att skicka försändelsen till en annan adress eller till ett Schenker-ombud där mottagaren kan hämta ut paketet. Du kan också välja att skicka försändelsen med eller utan försäkring.

En annan fördel med Schenker Skicka Lätt är att du kan spåra din försändelse hela vägen från avsändare till mottagare. Du får en spårningskod som du kan använda för att följa din försändelse på Schenkers hemsida.

Sammanfattningsvis är Schenker Skicka Lätt en enkel och smidig lösning för mindre försändelser. Tjänsten är tillgänglig både inom Sverige och till utlandet och du kan spåra din försändelse hela vägen från avsändare till mottagare.