schenker privpak

Schenker Privpak är en smidig och enkel lösning för dig som vill skicka eller ta emot paket. Det är en tjänst som erbjuds av Schenker, ett av Sveriges största logistikföretag. Med Schenker Privpak kan du skicka paket till en mottagare som inte har möjlighet att hämta ut paketet på ett utlämningsställe eller en postombud. Istället levereras paketet direkt till mottagarens dörr.

För att använda Schenker Privpak behöver du bara boka en leverans på Schenkers hemsida eller via deras app. Du väljer själv vilken dag och tid som passar dig bäst för leveransen. Schenker Privpak levererar paket på kvällar och helger, vilket gör det extra smidigt för dig som har en hektisk vardag.

En annan fördel med Schenker Privpak är att du kan följa ditt paket hela vägen från avsändaren till mottagaren. Du får en länk till en spårningssida där du kan se var ditt paket befinner sig och när det förväntas levereras. Detta ger dig som avsändare och mottagare en extra trygghet och kontroll över leveransen.

Schenker Privpak är också en miljövänlig lösning. Genom att leverera paket direkt till mottagarens dörr minskar man antalet transporter och därmed även utsläppen av koldioxid. Schenker arbetar aktivt med att minska sin miljöpåverkan och Schenker Privpak är ett exempel på hur man kan göra det.

Sammanfattningsvis är Schenker Privpak en smidig och enkel lösning för dig som vill skicka eller ta emot paket. Tjänsten erbjuder leverans direkt till mottagarens dörr på kvällar och helger, spårning av paketet och är dessutom miljövänlig. Schenker Privpak är ett