Sök fraktpriser Schenker

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Schenker är ett välkänt företag som tillhandahåller frakt för såväl privatpersoner som företag. Bolaget är grundat redan 1872 och gör det till ett av de absolut äldsta i branschen. Grundaren hette Schenker i efternamn, därav namnet. För den som vill skicka paket med Schenker finns det många fördelar. Bland annat erbjduer företaget kyltransporter.

Bör jag skicka paket med Schenker?

Schenker är ett mycket bra alternativ om man vill skicka paket såväl inrikes som utrikes. Bolaget är Tyskt och huvudkontoret är beläget i Essen, Tyskland. Bara i Sverige finns det cirka 1600 ombud för Schenker, där man kan hämta ut paket och lämna in försändelser.

 

Schenker jobbar med många lokala åkerier vilket för dom mycket flexibla när det gäller frakt. Ett företagare som behöver skicka ett paket till ett annat företag i en närliggande kommun kan hitta bra pris och snabb leverans genom att använda sig av Schenker. Även privatpersoner som skickar lite större paket eller skrymmande paket kan använda Schenker, då dom har många stora lastbilar i sin flotta.

Frakt av kylda varor med Schenker

Schenker anlitas flitigt för frakt av färskvaror och frysta livsmedel. Anledningen är enkel. I flottan finns total över 800 lastbilar som är speciellt utrustade med kyl- och frysaggregat. Du kan skicka kylvaror över hela Europa med hjälp av Schenker.

 

Företag och privatpersoner kan använda sig av tjänsten eSchenker. Schenker jobbar precis som alla andra fraktbolag idag mycket med att erbjuda sina tjänster online. Istället för att besöka ett ombud och där beräkna priser för leveranser, klistra på etiketter och få spårningsnumret utskrivet, kan man via eSchenker fixa allting via sin egen dator. Man kan till och med skriva ut själva etiketten och själv klistra på den på paketet.

Så skickar man paket med Schenker

Via Schenkers e-tjänst får man tillgång till all information gällande en försändelse. Spårningsinformation från Schenker är mycket bra och innehåller all information som man kan tänkas behöva. Bland annat lämnar Schenker ut realtidsinformation så att man kan se vart försändelsen befinner sig just nu.

Frakt för företag från Schenker

Schenker erbjuder bra tjänster för alla företag som vill skicka paket mer regelbundet. Du kan spara ned adressuppgifter från dina kunder via eSchenker för att på så sätt enklare kunna plocka fram dom vid behov. Du kan också ta fram rapporter för att se en överblick över alla dina försändelser och få en samlad bild över dina kostnader. Det blir också enkelt att kalkylera på leveranser och se exakt vad priset blir och hur lång leveranstiden blir.

 

Många erbjuder Schenker som ett alternativ i sina webbshoppar, just för att det är så pass smidigt för såväl företaget som för konsumenten som tar emot försändelsen. Schenker kan skicka spårningsinformationen direkt till kunden och bespara företaget många telefonsamtal och frågor till kundtjänsten gällande status för en viss försändelse.

 

Schenker är ett bra alternativ framförallt för dig som skickar paket inrikes men också inom Europa. Skickar du skrymmande paket eller en pall mellan två orter i Sverige så är Schenker ett mycket flexibelt och pålitligt alternativ. Att dom dessutom har kyltransporter är så klart ett stort plus.

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 35 reviews at Google+