Så enkelt att exportera till Sverige

Sverige … Vi älskar antingen att hata dem, eller vi hatar att älska dem. Oavsett synvinkel glömmer vi inte att våra blå / gula grannar är vår näst största exportmarknad. Och eftersom våra länder i grunden liknar varandra är det nästan alla varor som importeras och exporteras tvärs. Det innebär att Sverige är en relevant marknad för alla norske näringsidkare, och det är därför som Sverige i 2014 stod för mer än 11% av vår totala export. 

Skicka paket inom Sverige – enkelt och bekvämt

Om du redan exporterar varor till Sverige har du också ofta tänkt på om du gör det mest effektivt nu. Typiskt finns det många olika leverantörer som kör i de skandinaviska länderna, men det spelar ingen roll vem du får transportera dina varor runt. På Billigtpaket.se finner vi ofta att våra kunder är förvånade över hur mycket tid de faktiskt spenderar på att se till att frakten går som den ska, och de är också förvånad över vad priset är i verkligheten när det gäller sjöfart .

Om du redan är väl etablerad på den svenska marknaden vet du förmodligen att det är stor prisskillnad när det gäller att skicka paket sverige. Men ett av de misstag som många danska företag ofta gör är att gå efter priset och ignorera allt annat. Det är uppenbart att man måste se till att hålla kostnaderna nere, men det är också viktigt att fraktföretaget kan utföra uppgiften. Det finns inte många felleveranser eller dåliga erfarenheter för att kompensera för ett billigt pris. Och trots allt, genom att välja en stabil affärspartner, kan du också ofta spara timmar, eftersom du inte behöver göra någonting själv.

Skicka paket från Sverige – billigt och professionellt

Därför är det självklart att hitta en professionell partner, och samtidigt se till att du får det bästa priset. Och det kan ofta vara svårt. Vi här på kontoret har bestämt oss för att göra lite enklare. Vi är inte ansvariga för frakten, så du kan vara säker på att vi tillhandahåller en opartisk och exakt rådgivning – till din fördel. Det enda vi ser till är att du får det bästa priset på dina leveranser – och vi jämför naturligtvis bara priser från de mest stabila och välkända företagen i branschen. Vår grund för existens är att ge de danska företagen ett tydligt sätt att hitta de bästa fraktpriserna utan att äventyra kvaliteten.

Och med oss ​​spelar det ingen roll om du behöver transportera ett enda paket eller en hel behållare. Det spelar ingen roll om du skickar ett paket eller en miljon paket. Vi ser till att du får det bästa priset varje gång – och med vår räknare är det otroligt enkelt att ta reda på det. Om du är osäker på vad du behöver, eller om du behöver något som vår räknare (mot förväntan) inte kan ta hänsyn till är du alltid välkommen att ta tag i oss – och då hittar vi tillsammans Vilken lösning blir bäst för dig.