postpaket inrikes pris

Postpaket inrikes pris

Att skicka paket inom Sverige kan vara både enkelt och prisvärt. PostNord är en av de största aktörerna på marknaden och erbjuder flera olika alternativ för att skicka paket inrikes. Priset för att skicka ett paket beror på flera faktorer, såsom vikt, storlek och vilken typ av tjänst man väljer.

För att skicka ett paket med PostNord kan man välja mellan flera olika tjänster. Det billigaste alternativet är att skicka som brev, vilket innebär att paketet får vara max 2 kg och max 3 cm tjockt. Priset för detta är 59 kr. Om man vill skicka ett större paket kan man välja tjänsten MyPack, där priset beror på vikt och storlek. För ett paket som väger upp till 1 kg och har en längd på max 60 cm kostar det 89 kr. För ett paket som väger upp till 20 kg och har en längd på max 150 cm kostar det 199 kr.

Om man vill skicka ett paket som är extra stort eller tungt kan man välja tjänsten Stora Paketet. Här kan man skicka paket som väger upp till 35 kg och har en längd på max 250 cm. Priset för detta är 399 kr.

Det är viktigt att tänka på att priserna kan variera beroende på om man väljer att skicka paketet till ett ombud eller direkt till mottagaren. Om man väljer att skicka till ett ombud kan man spara pengar, men det kan också ta längre tid innan paketet når mottagaren.

Sammanfattningsvis kan man säga att priset för att skicka ett postpaket inrikes beror på flera faktorer, men det finns flera olika alternativ att välja mellan. Genom att jämföra priser och välja rätt tjänst kan man spara pengar och få paketet levererat på ett sm