postnord paket utrikes pris

PostNord är ett av de största post- och logistikföretagen i Norden. Företaget erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive paketleveranser utrikes. Priset för att skicka ett paket utrikes med PostNord varierar beroende på vikt och destination.

För att skicka ett paket utrikes med PostNord måste man först välja vilken typ av tjänst man vill använda. Det finns flera olika alternativ att välja mellan, inklusive Economy, Priority och Express. Economy är den billigaste tjänsten och tar längst tid att leverera, medan Express är den dyraste och snabbaste tjänsten.

Priset för att skicka ett paket utrikes med PostNord beror också på vikten på paketet. För paket som väger upp till 2 kg är priset för Economy-tjänsten cirka 200-300 kronor, medan priset för Priority-tjänsten är cirka 300-400 kronor. För paket som väger mellan 2-5 kg är priset för Economy-tjänsten cirka 300-400 kronor, medan priset för Priority-tjänsten är cirka 400-500 kronor.

Det är viktigt att notera att priserna kan variera beroende på destinationen. Priset för att skicka ett paket till USA eller Asien kan vara högre än priset för att skicka ett paket till Europa.

Sammanfattningsvis är priset för att skicka ett paket utrikes med PostNord beroende på vikt och destination. Det finns flera olika tjänster att välja mellan, inklusive Economy, Priority och Express. Priserna varierar från cirka 200-500 kronor beroende på vikten på paketet och destinationen.