postnord företagspaket

PostNord företagspaket är en tjänst som erbjuder företag en enkel och smidig lösning för att skicka paket inom Sverige och till utlandet. Tjänsten är anpassad för företag som behöver skicka paket regelbundet och vill ha en pålitlig och effektiv leverans.

Med PostNord företagspaket kan företag skicka paket på upp till 35 kg och med en maximal längd på 150 cm. Tjänsten erbjuder också möjligheten att skicka paket med expressleverans, vilket innebär att paketet levereras inom 1-2 dagar.

Företagspaketet inkluderar också spårning av paketet, vilket ger företaget möjlighet att följa paketets resa från avsändare till mottagare. Detta ger en extra trygghet för företaget och dess kunder.

PostNord företagspaket erbjuder också en rad olika tillvalstjänster, som exempelvis hemleverans, kvittens vid leverans och returhantering. Dessa tillvalstjänster gör det möjligt för företaget att anpassa leveransen efter kundens behov och önskemål.

För att använda PostNord företagspaket behöver företaget skapa ett konto på PostNords hemsida och boka en leverans. Det är enkelt och smidigt att använda tjänsten och företaget kan enkelt spåra och hantera sina leveranser via PostNords hemsida eller app.

Sammanfattningsvis är PostNord företagspaket en pålitlig och effektiv lösning för företag som behöver skicka paket regelbundet. Tjänsten erbjuder en rad olika tillvalstjänster och möjligheten att skicka paket med expressleverans. Med spårning av paketet och enkel hantering via PostNords hemsida eller app, är PostNord företagsp