Sök fraktpriser Postnord

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Postnord är ett av de vanligaste bolagen för frakt och används flitigt av svenska som vi skicka paket. Postnord bildades 2009, då svenska Posten slogs ihop med danska Post Danmark. Det som skiljer Postnord från många andra bolag som tillhandahåller frakt, är att företaget till viss del är statligt ägt. Svenska staten ser det som sitt ansvar att se till att det finns ett fungerande postväsende i Sverige och därför har man valt att sitta kvar som ägare och på så sätt behålla kontrollen.

 

Varför är Postnord bra för frakt?

För den som handlar frakt och skickar paket inrikes, är Postnord ett superbra alternativ. Postnord är också bra om man skickar paket utomlands, men då har man ofta samarbetspartners som tar över leveransen när den når utanför sveriges gränser.

 

Postnord har bra täckning i sverige när det gäller utlämnings- och inlämningsställen. Vi hittar Postnords serviceställen i många livsmedelsbutiker eller i förbutiken på affären. ICA har ett samarbete med Postnord och även Coop.

Skicka paket med Postnord

För dig som privatperson som vi skicka paket inrikes är Postnord ett mycket bra alternativ. Anledning är att det finns enkla förfrankerade paket, kuvert och vadderade påsar att köpa direkt hos butikernas serviceställen. Dessa är oftast prissatta efter vikt. Till exempel kan du köpa en vadderad påse som får väga max 2 kg, betala med ditt kort och lägga det du vill skicka i påsen. Skriv adressen på etiketten och sedan är det klart.

 

Mindre företag som bedriver försäljning med kunder baserade i Norden har stor nytta av att använda just Postnord för att skicka paket. Man kan sköta det mesta online och räkna på frakt från en adress till en annan. Man kan också integrera Postnord med sin webbshop och på så sätt göra hanteringen ännu enklare. Man kan direkt från ordern skapa etiketter för adressen, osv.

 

Via Postnords hemsida kan man få en överblick över alla sina försändelser och få fram spårningsinformation. Kunder vill ofta få snabb och tydlig information gällande vart deras paket befinner sig. Med Postnord blir det enkelt att ta fram sådan information.

Kostnader för frakt med Postnord

När man skickar paket och handlar frakt från Postnord, kan man betala direkt online. Det blir enkelt att via Postnords hemsida se en överblick över alla sina kostnader och man kan också exportera rapporter.

 

Postnord tillhandahåller också en tjänst för expressleveranser. Ibland behöver man skicka ett paket med kort varsel och då är expresstjänten mycket bra att använda. Kunder som beställer varor online vill också ha möjligheten att välja expressleverans. Många gånger kan just valmöjligheten att ha expressleverans i en webbshop öka konverteringen i och med att fler kunder faktiskt beställer varor.

Om man lämnar in ett paket innan klockan 18, levererar Postnord nästkommande dag. Det finns dock undantag, varför man alltid bör beställa den här tjänsten online, så att man kan försäkra sig om vad som gäller för just en specifik adress.

 

Postnord erbjuder också möjligheten för den som vill att klimatkompensera alla försändelser. Pengarna går då oavkortat till förnybar energiproduktion i utvecklingsländer.

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 35 reviews at Google+