Sök priser på frakt

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Vi är alla förnuftiga medborgare när vi klär mig som konsumenter -men alla som en har vi en svaghet för befatness. Detta gäller när vi måste köpa dagligvaror när vi väljer att köpa takeaway istället för att laga mat   hemma när vi köper möbler, väljer en fitnessplan eller använder någon annan typ av betaltjänster. När det finns en möjlighet att komma in i målet enkelt och bekvämt, är det ofta detta alternativ vi väljer snarare än det bästa-och kanske helt utan att ta några andra val i beaktande innan det är rätt till höger ben. Oavsett om detta är en fråga om bekvämlighet i form av en kort   sträcka hemifrån, tidskrävande eller en fri-än-lätt tillgänglighet, är det oftast en eller flera av dessa faktorer som får göra vårt val för oss.

I en tid då det finns en myriad av alternativ, tjänster och tjänster som presenteras för oss varje dag, då det lättaste och mest praktiska valet är sällan det bästa alternativet. Det finns, så att säga, alltid ett bättre val att ta, oavsett vilket val du gör.

Detsamma gäller när du behöver skicka ett paket med paketpost. Det mest noggranna valet är oftast att gå ner till närmaste postkontor och därifrån skicka ditt paket från stigen. Detta är helt klart den enkla, snabbaste och minst energikrävande val att göra, och du kanske inte ens överväga ett bättre beslut   innan ditt paket är redan sent på förlängd semester i ett Paketcenter för dyra. Det är därför alltid en bra idé att överväga dine alternativ   innan  du skickar ett paket, ett brev eller kanske till och med välja en fast grossist för sin verksamhet.

På paket.se, de gör det enkelt för dig att hitta den bästa paketleverans lösning baserat på de alternativ som finns tillgängliga för dig i ditt område. Paket.se är i all sin enkelhet en prisjämförelse tjänst på webben, som Jämför alla de olika sändningsalternativsom du har tillgängliga baserat på ditt postnummer. Syftet här är inte att välja en grossist för dig, men att representera dina alternativ för dig, så att du bäst kan göra det bästa möjliga valet baserat på dina preferenser för sjöfarten just ditt paket, dokument, vykort eller liknande.

Det är svårt att kunna säga något illa om paket.se, eftersom du vanligtvis hittar ett lägre pris eller ett bättre alternativ när du väljer att använda denna fraktservice företag. Tjänster som detta finns redan inom ett brett spektrum av andra handelsområden. Sidor på webben där du  till exempel kan jämföra priser från olika leverantörer på allt från elektronik till köksutrustning eller till och med kolla in uppriktighet och servicenivå av dessa leverantörer på sidor som trustpilot.se-som paket.se har förvärvat totalt 4,7 av 5 stjärnor.

Paket.se kan du skicka något så enkelt, snabbt och billigt som möjligt. De erbjuder också ett universellt spårningsnummer för din försändelse, vilket innebär att du kan spåra ditt paket oavsett valet av operatör. På paket.se kan du välja om du vill marknadsföra leveranstid, pris eller helt enkelt balansera de två. Leverans utomlands är också ett alternativ där du till exempel kan I vissa fall kan du skicka ett paket till ett land som USA på bara 2 arbetsdagar. Du kan också välja att skicka ett paket direkt från din dörr utan att använda en paket butik eller postkontor , alltså helt skruva upp påståendet faktorn (men också priset) samtidigt helt veta att du har valt det bästa alternativet för dig om du vill betala just det extra för en sådan tjänst.

 

Paket.se är allt som allt ett bra alternativ för dignär du behöver skicka ett paket från både inlandet och utomlands. Jämföra priser på nätet är inte en ny uppfinning, men det är trevligt att se att denna praxis av prisjämförelseverktyg på webben är att få större inflytande i Sverige, och inte minst resten av världen, och i slutändan helt enkelt sätter mer eld under konkurrens gemenskapen till konsumentens fördel.

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 35 reviews at Google+