Kan TNT vara din nästa föredragna partner?

Paket.se har under många år gjort en dygd att hjälpa våra kunder att få de mest effektiva fraktlösningarna på marknaden. Vi har varit opartiska varje dag – och vill alltid vara det, det säkerställer att du som kund alltid kan vara säker på att du får rätt vägledning.

Som företag i Sverige kan det ofta vara svårt att se vilka partner man ska arbeta med.

TNT pris

TNT kan i många fall vara en bra insats för en stabil partner. Det är ett företag med många års erfarenhet som har mycket stark kompetens inom både inhemska och utländska gods. Dessutom erbjuder de också många olika lösningar under samma tak, vilket innebär att du kan få en lösning som du kan använda under många år framöver – även om ditt företags behov förändras.

Passar TNT dina affärsbehov?

Vad våra kunder vanligtvis alltid frågar oss om är var de får det bästa priset. Men priset är inte nödvändigtvis av största vikt när det gäller frakt. Fråga dig själv om det är värt att spara 3 kronor i frakt om paketet kommer en dag senare? Inte nödvändigtvis. Dina kunder kommer säkert att uppskatta deras leverans snabbare än att spara några pennies.

Det första vi alltid granska med företag som kontaktar oss är vad deras behov är. Behöver de dagliga sändningar? Vecka? Är dessa enhetsvaror, varor i olika dimensioner, köl eller frys? Kort sagt, det kan finnas många saker du behöver för att hålla reda på för att se till att du får rätt lösning – innan du börjar prata pris. Om du vill veta om TNT kan serva ditt företag, är du alltid välkommen att kontakta oss, varefter vi talar om vad du behöver.

Är det dyrare för mig att välja TNT?

Som utgångspunkt behöver det inte vara dyrare för dig att välja TNT än om du använder någon annan operatör. I vissa avseenden är TNT billigare och på andra punkter TNT kommer att bli dyrare. Precis som alla andra leverantörer.

Det är dock värt att komma ihåg att du alltid kan använda vår miniräknare för att undersöka priser och villkor för dina leveranser. Oavsett om du regelbundet skickar samma typer av sändningar eller om du behöver ett pris från tid till annan kan du använda vår webbplats för att jämföra priser, bland annat följande: TNT tillsammans med massor av andra leverantörer.

En av fördelarna med att välja TNT – vilket också kan göra det lite billigare är att TNT är ett av de största fackföreningarna– och kurirföretageni Sverige. Detta innebär att de har regelbundna rutter runt om i landet, vilket kan hjälpa dig att spara mycket pengar. Istället för att använda en liten transportör som bara behöver transportera ditt paket till mottagaren, är TNT sannolikt redan har en bil på väg i den riktningen.

Det innebär också att du går in i ett företag där saker är under kontroll. Det kan potentiellt rädda dig från många problem och huvudvärk – och inte minst förseningar. Förseningar är några av de saker som kan kosta dig dyrt i slutändan.

Varför välja TNT?

TNT kan leverera på många parametrar. Detta innebär att du är säker på om det finns ett behov av särskildaleveranser. Här får du möjlighet att skicka via både bil, flygplan ochbåt. Så det är ett fraktavtal som kan växa och utvecklas med ditt företag utan att behöva byta leverantör.

En annan fördel med TNT är att de har över 70 års erfarenhet. Detta innebär att det inte finns mycket att överraska dem, både när det gäller förseningar, helgdagar, seder – och alla andra saker som kan hålla jämna steg med ett fraktavtal. Många av de kunder som kontaktar oss eftersom de har problem med sin godstrafik har vanligtvis haft problem med internationell frakt. I de flesta fall har det berott på att ett paket i tullar, med tillbakadragen eller på annat sätt  har problem på vägen.

Förseningar kan bli dyrare än prishöjningar

Just denna typ av situation kan kosta dig och ditt företag dyrt. Om en viktig sändning till en kund går förlorad eller försenas kan den i många fall kosta dig kundrelationen. Detsamma gäller om din kund har en obehaglig upplevelse med transportören, eftersom dina kunder ofta ser dem som en utökad del av ditt företag.

Om du ser det på detta sätt kan du därför ofta spara pengar på lång sikt genom att välja en leverantör där saker och ting är under kontroll. Du kan vanligtvis vara säker på det med TNT. Men det betyder naturligtvis inte att du bara måste acceptera det första priset du får. Vid paket.se hjälper vi flera företag att samla in de bästa priserna på sina fraktlösningar varje dag.  Vi har gjort det enkelt för dig att jämföra priser med hjälp av vår online kalkylator, men vi är också alltid tillgängliga om du behöver speciella erbjudanden.

Behöver du en skräddarsydd lösning på TNT?

Många av de kunder vi hjälper har kontaktat oss för att få ett långsiktigt avtal med några av de fraktföretag vi hänvisar till. På grund av vårt stora nätverk har vi i många fall kunnat få bättre priser än du kunde göra om du helt enkelt kontaktade företaget självt. Dessutom har vi också kunnat hjälpa till att identifiera våra kunder behöver ordentligt så att du inte köper en lösning som är för stor för företagets behov.