Hur skickar man ett paket med Instabox inom Sverige?

För att skicka ett paket med Instabox inom Sverige, kan du följa dessa steg:

  1. Förpacka ditt paket: Se till att ditt föremål är väl förpackat och att det ryms inom Instabox storleksbegränsningar. Det är viktigt att paketet är ordentligt stängt och säkert.
  2. Skapa en försändelse: Besök Paket.se eller Instabox hemsida, eller använd deras app för att skapa en ny försändelse. Du kommer behöva ange mottagarens namn, mobilnummer och e-postadress. Mottagaren kommer att få en notifikation när paketet är redo att hämtas.
  3. Betala för frakten: Betala fraktkostnaden direkt via Instabox hemsida eller app. Kostnaden beror på paketets storlek och vikt.
  4. Lämna paketet i en Instabox: När du har betalat och fått en fraktsedel, är det dags att lämna ditt paket i en Instabox. Hitta en Instabox nära dig (ofta placerade vid köpcentrum, mataffärer eller andra offentliga platser). Följ instruktionerna på skärmen vid Instaboxen för att lämna ditt paket.
  5. Spåra ditt paket: Du och mottagaren kan spåra paketet via Instabox appen eller hemsidan för att se när det är framme och redo att hämtas.
  6. Mottagaren hämtar paketet: Mottagaren får en kod när paketet anländer till den valda Instaboxen. Med denna kod kan mottagaren öppna skåpet och hämta paketet.

Kom ihåg att läsa igenom Instabox specifika priserm villkor och instruktioner, eftersom processen och kraven kan ändras. Om du behöver mer detaljerad information eller hjälp, är det bäst att kontakta Instabox kundservice direkt.