Hur man enkelt skicka paket till Polen

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Polen är en av de viktigaste marknaderna i EU. Därför är det viktigt att du kan skicka paket till polskan, eftersom det är den största marknaden i  Östeuropa- och en av de största marknaderna ihela EU. Trots detta exporterar vi väldigt lite till den polska marknaden. Varor och tjänster för cirka 15 miljarder exporteras till landet, och detta motsvarar cirka 3 procent av vår totala export.


Det finns dock enorma fördelar med att öka insatserna mot polska konsumenter. Som landet har sett en massiv tillväxt under de senaste åren, det innebär också att befolkningen har fått mer pengar mellan sina händer. Det har funnits mer utrymme för lyxvaror och konsumenter hungriga på specialvaror.

Vem skickar paket till Polen?

Där tidigare har endast de större företagen i Sverige anslutit sig till vågen. Det är dock inte riktigt lika populärt som Frankrike, Tyskland eller våra skandinaviska grannar. Det ger dig en unik möjlighet att vara först-mover på en marknad som kommer upp.

Skicka paketet till Polen här


De produkter som tidigare exporterats till landet har huvudsakligen bedrivits inom industri- och kunskapssektorerna. Det har så att säga varit stora företag som gör affärer med stora företag.

Den svenska exporten till Polen har alltid varit – och är fortfarande – främst inriktad på halvfabrikat, medicin och annan kemi samt mineraler och bränslen. Detta har lett till att rederierna skickar paket till Polen ofta kan hantera alla sändningar. Allt från kemisk transport till post är extremt lätt att bli utvisad.

De allra flesta av de partners vi hänvisar till här på webbplatsen har också distributionsnät i Polen, vilket innebär att du får en snabb och effektiv leverans - varje gång. Eftersom landet ligger inom köravstånd undviker du också att koncentrera dig på frakt och flygfrakt, och istället kan du dra nytta av lastbilstransporter. Det hjälper till att hålla dina lösningar flexibla och billiga.

Om du har mer regelbundna leveranser, eller leveranser av något tyngre karaktär, har några av våra partners också en särskilt god kunskap om tågfrakt, där spårnätet till Polen återigen är mycket effektivt.

Varför skicka paket till Polen?

Oavsett ditt företag har att göra  med, det finns en stor sannolikhet att det finns en polsk köpare som villha det. Det finns också relativt enkel tillgång till krediter, där de rankas som #32 av 190 länder. Med andra ord finns det gott om pengar att tjäna till dig om du tar polen till dina marknader.

Samtidigt är den polska ekonomin en av EU:s snabbast växande, och det verkar inte som om de har för avsikt att slappna av tills dess. Dessutom ligger Polen högst upp när det gäller byråkrati för import/export. Således kommer du att uppleva mycket få stoppblock när du handlar med polska företag och konsumenter.

Situationen med Polen är ganska unik eftersom man har att göra med ett snabbt utvecklingsland, en ökande köpkraft bland konsumenterna – och som också finns i EU. Allt detta är den perfekta cocktailen som bara väntar på att serveras.

Jysk är ett av de företag som för 20 år sedan tog steget och startade fysiska butiker i Polen. Under årens lopp har kedjan märkt att polska konsumenter har flyttat mycket mer bort från den "billigaste-är-bästa" mentalitet. Istället handlar det mer om att få valuta för pengarna – och om det kostar lite mer så är det så det är. Samtidigt finns det också en ökad efterfrågan på prydnadsvaror i butikerna, vilket signalerar att det inte längre bara handlar om att fylla hemmet, utan mer att man också ska känna sig bekväm.

Detta, tillsammans med den ökade efterfrågan på importerade "lyxvaror" som gott rött vin, läckra livsmedel och liknande, signalerar också i en sådan utsträckning att detta är en positiv utveckling.

Hur skickar jag paket till Polen billigast?

Som tidigare nämnts kan du i många fall få särskilt starka priser på gods till Polen. Det billigaste är regelbunden containertransport eller gruppering. Men köl /frysning kan gradvis erhållas till ganska förmånliga priser.

Det billigaste för dig kommer att vara om du på något sätt kan standardisera dina sändningar. Här talar vi både om förpackning och vikt, men också när det gäller leveranstider. Om du kan schemalägga dina leveranser så att du inte behöver betala express, kan du spara mycket pengar i det långa loppet. Det kan vara fördelaktigt att ingå permanenta avtal med vissa utvalda polska butiker, eftersom du här kan leverera varor regelbundet.

I takt med att exporten till Polen fortsätter att öka sker det också alltid förändringar på fraktmarknaden. Därför är det en bra idé att följa här på vår sida och jämföra priser varje gång du behöver ha levererat ett paket.

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 14 reviews at Google+