flyttkartonger storlek

När det är dags att flytta är det viktigt att ha rätt utrustning för att göra det så smidigt som möjligt. En av de viktigaste sakerna att ha är flyttkartonger. Men vilken storlek på flyttkartonger ska man välja?

Det finns olika storlekar på flyttkartonger att välja mellan, men det är viktigt att tänka på att inte överfylla dem. En överfylld kartong kan vara svår att lyfta och kan också gå sönder. En bra tumregel är att välja mindre kartonger för tunga föremål och större kartonger för lättare föremål.

En vanlig storlek på flyttkartonger är 50x35x35 cm. Dessa kartonger är lämpliga för att packa mindre föremål som böcker, porslin och kläder. De är också lätta att lyfta och transportera.

För större föremål som kuddar, filtar och kläder kan man välja en större kartong på 60x40x40 cm. Dessa kartonger är också lämpliga för att packa lampor och mindre möbler.

Om man har större föremål som möbler eller elektronik kan man välja en ännu större kartong på 80x60x60 cm. Dessa kartonger är också lämpliga för att packa flera mindre föremål tillsammans.

Det är viktigt att tänka på att inte överfylla kartongerna och att märka dem tydligt med vad som finns i dem. Detta gör det lättare att packa upp när man väl har flyttat.

Sammanfattningsvis är det viktigt att välja rätt storlek på flyttkartonger för att göra flytten så smidig som möjligt. En bra tumregel är att välja mindre kartonger för tunga föremål och större kartonger för lättare föremål. Genom att välja rätt storlek på kartongerna och märka dem ty