Sök fraktpriser Fedex

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

FedEx är ett amerikanskt inom området frakt och grundat 1971. FedEx är från början en förkortning för Federal Express och det här företaget har en spännande historia. FedEx var nämligen först ut bland de amerikanska fraktbolagen att erbjuda att skicka paket med leverans nästa dag. Som kund kunde man skicka sitt paket sent på dagen och sedan fraktade FedEx paketet över natten för att leverera nästkommande dag.

FedEx erbjuder frakt över hela världen

Även om FedEx från början var specialiserade på så kallade expressleveranser inom USA, har man på senare tid blivit mer kända för sina flygleveranser. FedEx har sitt huvudkontor i New York. Företaget har allt från lastbilar till vanliga bilar och flygplan i sin flotta. Även TNT ägs av FedEx och de karaktäristiska orangea bilarna syns ofta i stadstrafiken.  Totalt täcker man cirka 220 länder, vilket gör FedEx till en av de stora spelarna på marknaden för frakt.

Är det lätt att skicka paket med FedEx?

I och med att FedEx är så stora både inom den privata sektorn som bland företag, så finns det mycket enkla och smidiga lösningar för den som vill skicka paket över hela världen. Man kan enkelt förbereda sina leveranser online och även boka upphämtning, skriva ut etiketter och räkna på kostnader. FedEx är ett bra alternativ för dig som skickar många internationella försändelser och som vill ha snabba leveranser med flyg.

 

Visste du att FedEx faktiskt var först ut med att erbjuda spårning av paket? Det här är någonting vi tar för givet idag, men FedEx var alltså företaget som låg i framkant med detta. FedEx erbjuder många olika fraktalternativ för dig som vill skicka paket inrikes. Det som urskiljer FedEx från konkurrenterna är att dessa alternativ för leveranser nästkommande dag gäller för relativt tunga paket. Du kan skicka paket som väger upp till 68 kg. Du bokar i så fall upphämtning av FedEx och dom kommer ut till dig och hämtar paketet på avtalad tid.

 

FedEx har också en grym tjänst som gäller för de europeiska länderna. För den som vill skicka paket med FedEx inom europa kan man välja tjänsten FedEx Europe First och skicka paket med en vikt på upp till 68 kg och leverans redan nästkommande förmiddag. En liknande tjänst finns för internationella försändelser, men då är det 1-2 dagars leverans som gäller, beroende på vart i världen man skickar sitt paket.

 

FedEx frakt för företag

Större företag som skickar många paket över hela världen brukar uppskatta FedEx som sin lojala partner för frakt. Om man till exempel skickar pallar på upp till ett ton, kan man nyttja tjänsten FedEx Freight. Företag kan göra sina beräkningar online och få en bra överblick över alla kostnader. Har man flera olika avdelningar inom företaget som skickar paket, kan man också ta ut rapporter och se en överblick över alla sina aktiviteter. Det finns också välutvecklade gränssnitt för den som vill integrera FedEx med sin egen webbshop och liknande. FedEx är helt enkelt ett bra alternativ för alla som vill skicka paket.

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 35 reviews at Google+