Få hjälp med att skicka paket online

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Oavsett om du är en individ eller en näringsidkare, har det blivit en djungel att skicka och ta emot paket. Detta gör det inte lättare för dig att ha förpackningen, paket etiketter och liknande, vilket helt enkelt bidrar till förvirringen.

Om du skulle skicka ett paket i gamla dagar, kan du ofta bara ge det till brevbäraren, som skulle ta det tillbaka. Idag måste du se till att det är en korrekt förpackning att det är frankerat korrekt-och naturligtvis att produkten är ordentligt insvept.

Om du, som privatperson, ska skicka en paket retur i samband med klagomål, blir det till och med ännu mer besvärligt. Här måste du ha alla original papper och lådor med. För att uttrycka det på ett annat sätt är det inte så konstigt att många människor har problem med att skicka paket nuförtiden.

När vi började paket.se var det syftar till att säkerställa enkel och enkel frakt till både privata och näringsidkare. Vi kan verkligen inte stå för förpackningen, men i princip allt annat vi kan erbjuda. Här kan du vara säker på att du kommer att få rätt paket etikett så att du inte kommer att kastas tillbaka din retur. Det här inlägget fokuserar på de utmaningar som finns i alla våra  liv. Det är allt från hur du förseglar ett paket, hur du köper etiketter – och naturligtvis hur du skickar paketen.

Hur kan jag enkelt skicka paket tillbaka?

Om du behöver returnera en vara, Observera att det finns vissa specifika krav för dig. Många webbshoppar har sänkt kraven något, men i princip måste du skicka tillbaka paketet i samma förpackning som det kom in. många har frågat oss om du bara måste tejpa lådan och skicka tillbaka den.

Om förpackningen är ordentligt förpackad-så om lösa delar inte kan falla ut, då kan du enkelt bara tejpa ihop lådan och skicka bort den. Men innan du skickar paketet, se till att klistra in en paket etikett. På vissa ställen kommer du att skickas en returetikett helt automatiskt, men om du inte gör det kan du beställa en här på vår hemsida. Som utgångspunkt måste du täcka kostnaden för att returnera paketet själv.

https://youtu.be/YmAFPR3c7BY

Därför är det också en bra idé att använda vår webbplats, eftersom du kan hitta de billigaste etiketterna för din sändning här. Sedan kan du skicka tillbaka paketet med gott samvete. Det är dock en bra idé att själv mäta ditt paket. Då är du säker på att du anger rätt mål och inte behöver faktureras ytterligare eller för att få paketet tillbaka. Det senare fallet är ofta mer problematiskt eftersom, som individ, du kan ha överskridit din ångerrätt om paketet har varit fram och tillbaka många gånger. Så se till att du får paketet mätt och få rätt paket etikett beställt.

Om boxen förstörs kan du behöva köpa en kartong på postkontoret. I princip finns det inget krav på hur din försändelse ska förpackas – om det bara är säkert och kan tas med rederiet. Så även om det kan vara helt lagligt att Linda din ljusstake i en meter bubbla plast, det är inte nödvändigtvis en bra idé. När du skickar paket  kan du debiteras baserat på paket dimensionerna.

Vad kostar det att skicka paket retur?

Som privatkund kostar det inget att skicka paket RETUR om det är ett reklamationsfel. Men om du har ångrat ett köp kan du vara ansvarig för att täcka kostnaden för returen.

I affärssammanhang, reglerna är lite mer kryddig. Som utgångspunkt har du ingen ångerrätt på företags försäljning, så här finns det i de flesta fall ett lokalt avtal med de som du köpte objektet från. Men i alla fall måste du förbereda för att täcka fraktkostnaderna för att returnera artikeln.

Om du får godkänt att du kan returnera varan kan du ofta spara mycket pengar på returutleveransen genom att kolla upp de aktuella priserna för just ditt paket.

För att göra det enkelt för både privat-och näringsidkare har vi programmerat en priskalkylator som automatiskt hittar de aktuella priserna på de mest populära transportörer. Om du behöver skicka paket, ange bara paket vikter och dimensioner i vår kalkylator. Du får då en överblick från olika transportörer så att du kan välja vilken frakt du vill ha. Samtidigt har vi gjort det enkelt att skicka eller skriva ut en paket etikett så att du snabbt kan gå vidare i ditt dagliga liv.

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 14 reviews at Google+