Få effektiv frakt utomlands med DHL

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Om du är på jakt efter en stabil partner för att leverera dina sändningar utanför landets gränser, då kan du behöva ta en titt på DHL.

DHL har mer än 360 000 anställda över hela världen som gör varje dag en snabb, effektiv och professionell utskick. Och om du använder DHL för att stå för dess frakt, är du nästan garanterad global räckvidd.

Frakt i 220 länder

I skrivande stund kan du hitta de gula/röda bilarna i 220 länder över hela världen. Så det är ganska troligt att landet du kommer att använda finns också på listan. Du är också alltid säker på snabba leveranstider eftersom DHL kan hantera försändelser med både flygplan, fartyg och tåg. Tillgängligheten av flera alternativ innebär att du kan sätta ihop din frakt som du vill. Om du vill att sändningen ska komma snabbt kan du välja att få din paketpost ombord på en flygning. Om du är mer patient, kan du vända Spara pengar genom att skicka dina varor via fartyg eller tåg.

Denna flexibilitet innebär också att det finns praktiskt taget inga gränser för vad som kan skickas. Allt från fraktcontainrar till vykort är grovt täckt med DHL, så du behöver bara handla på ett ställe. Och med över 98 000 bilar och en och en halv miljard årliga leveranser, det finns definitivt utrymme för dig också.

Det säger sig självt att ni inte kan ha en närvaro i 220 länder, utan att ha ett bra grepp om internationella regler för frakt, tullar och skatter. I princip innebär detta att du inte behöver ha det. om du har några frågor eller är osäker på en försändelse kan du alltid få hjälp av DHL. På detta sätt är du alltid säker på att dina sändningar inte kommer att stoppas vid tullen, eller försenas på grund av trassel i pappersarbetet.

Detta gör DHL till en effektiv partner för dem som helt enkelt skickar ibland, men också för dem som ofta måste ha internationella sändningar i världen. Detta säkerställer att du har en hög grad av flexibilitet och innebär att du alltid får exakt det du behöver.

Från Borås till Peking med direktleverans

Oavsett var du ska leverera och oavsett hur stark den ska gå, kan du alltid kontakta DHL. Om det är att vara extra stark, kan du välja deras Sameday Jetline tjänst, vilket i princip innebär att ditt paket kommer att plockas upp från dig, driven direkt på flygplatsen, och sedan på snabbast möjliga flygning till destinationen. Då blir det inte mer direkt.

Mindre kan naturligtvis också göra det, men ovanstående är bara ett exempel på hur långt företaget är villig att gå, för att se till att dina paket anländer i tid. Om du som näringsidkare har filialer i andra länder kan det ofta vara nödvändigt att ha delar, material eller liknande som transporteras snabbt mellan avdelningarna. Här kan det ofta vara extremt dyrt med stilleståndstider eller förseningar, och i dessa fall kommer det att vara väl gett ut för att få transporteras saker snabbt och effektivt så att du kan gå vidare i texten.

Lyckligtvis, om du inte är riktigt så upptagen, det finns gott om andra sätt att få dina internationella sändningar gjort. Inom EU kan du till exempel  få skarpa priser på den så kallade Freight, som använder tåg för att se till att dina paket når destinationen så snabbt som möjligt. Detta är ett av de mest ekonomiska sätten att få dina saker transporterade utomlands.

https://youtu.be/Vi3BhZ3-7C8

En annan, ganska uppenbar fördel med att välja DHL är att de är ett av de företag som har flest leveransländer att välja mellan. För dig som avsändare innebär det att du plötsligt har oändliga möjligheter att serva dina kunder.

CO2-neutrala frakt styrkor internationell handel

Om du vill handla utomlands, bör du vara medveten om att det kräver några andra regler än du kan ha varit van vid. Du måste kunna tala med flera kulturer på en gång, precis som du måste leva upp till kraven från alla sidor. Men en sak är nu allmänt-nämligen att det förväntas att företagen bidrar till ett bättre klimat. Därför kan du med fördel utforska möjligheterna att få CO2 nationella frakt från DHL, eftersom detta är en unik försäljningsargument som förstås över hela världen. Utan att lyfta ett finger ökar din konkurrenskraft utomlands – med kulturer som du aldrig har besökt och på marknader som du aldrig har funderat på – eftersom du har ett gemensamt uppdrag; att ta hand om vår miljö och vårt klimat.

Med miljövänliga sändningar, kan du bidra till att stärka denna obligation, skapa kundrelationer som sträcker sig över gränserna, oberoende av priser-och utan att det påverkar kulturella skillnader, utan i stället under en gemensam flik; Miljön.

Det är svårt att hitta ett företag som arbetar lika hårt för att minska sina CO2-utsläpp som DHL, så redan här kommer du att kunna få din första kvalitetsstämpel-utan att du behöver ändra något i ditt eget företag. Detta, tillsammans med de attraktiva priserna, flexibla och heltäckande lösningar – samt ett varumärke som har varit verksamt i över 50 år, vågar vi påstå att du inte går helt fel i staden med DHL.

Oavsett vad dina behov kan vara, har vi lyckligtvis gjort det enkelt för dig. Allt du behöver göra är att ange dina specifikationer i vår kalkylator, och vi kommer gärna hjälpa dig på din väg-och naturligtvis se till att du får så bra priser som möjligt. Oavsett om du behöver leverera kataloger till Fyn, eller katalysatorer till Frankrike.

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 14 reviews at Google+