Få de skarpaste B2B-frakt lösningarna här!

Tycker du också att det är en djungel att skicka paket till yrken? Många svenska företag har problem med att förhandla fram rätt fraktlösningar i huset. Detta görs inte bättre av konsumenternas höga efterfrågan på gods, samtidigt som man pressar på för lägre priser.

Under de senaste åren har konsumenternas krav stigit markant. Det är nu inga nyheter. Men som ekonomisk aktör måste man notera att dessa krav i tysthet följs upp i yrket. Det är bara naturligt när man betänker att vi har vant oss vid samma dag leverans i det privata.

billig frakt

Om du ofta är beroende av att skicka paket till yrken i ditt företag, har du märkt att det kan vara mycket förvirrande att hitta de bästa priserna. Speciellt om du har särskilda krav på dina leveranser.

Så här hittar du den bästa sändnings lösningen

Utmaningen att hitta den “bästa” lösningen för att skicka paket till yrken är att det som passar din verksamhet idag inte nödvändigtvis passar ditt företag på morgonen. Företagen utvecklas snabbare än någonsin tidigare – precis som dina kunder. Det är inte ovanligt att kunderna har sina egna individuella behov. Vissa behöver expressleverans, andra kommer att ha det så billigt som möjligt.

Så hur gör du se till att du hittar den bästa lösningen för ditt företag? Det enklaste sättet är att hålla koll på kundernas behov. Många gånger kommer du att kunna spara en hel del genom att inte “överköpa” på sin frakt lösning. För många företag är det egentligen inte nödvändigt att ha samma dag leverans, inte heller är det alltid nödvändigt att leverera till dörren.

Istället kan du spendera dina pengar bättre och se till att din lösning är lämplig för dina kunder. När du skickar paket till yrken är det viktigt att komma ihåg att näringsidkare ofta är vana vid att betala för ytterligare tjänster. Med detta tror vi att det lätt kan vara att människor har förväntningar om att man kan få en skrivare toner nästa dag-men att det också finns en förväntan om att det kostar extra. Detta gäller inte nödvändigtvis för privatpersoner, där förväntningarna generellt sett är högre och efterfrågan på billigare priser också är högre.

När du har tittat på vad dina kunder verkligen behöver, har du de bästa alternativen för att hitta den bästa lösningen för ditt företag. Då är det i princip att hitta de skarpaste priserna på just detta.

En av de finaste uppgifterna vi har på paket.se är att hjälpa våra kunder att hitta rätt lösning. Inte nödvändigtvis den billigaste-men rätt. En lösning som köps för billiga kan ofta resultera i kostsamma kostnader i form av förlorade kundrelationer och förseningar, och det kan vara svårt att gissa om detta. Därför kan det vara en fördel att ta tag i oss, att prata om behovet av just din verksamhet. Och om du inte har tid att kontakta oss personligen, kan du få en hel del av vägen genom att använda vår priskalkylator varje gång du behöver skicka paket till företag, för att alltid se till att du köper för dina behov och till bästa pris.

Spara pengar på att skicka paket till företag

För att säkerställa att du alltid har de bästa priserna finns det några regler du kan följa för att göra det enkelt.

Vi har nämnt dina behov och dina kunders behov. Men det kan också finnas pengar att spara på lite mer praktiska saker.

Till exempel, om du har en butik som säljer kläder, kommer du att kunna standardisera dina sändningar relativt enkelt. Om du kan standardisera storleken på dina sändningar, kommer du att kunna spara pengar på förpackningar som du kan köpa hem i större partier. Du kommer också att kunna spara pengar på detta sätt, eftersom du kan köpa paket etiketter hemifrån i stora partier. På så sätt kan du få mycket attraktiva rabatter på rederierna.

Som ni vet erbjuder stordriftsfördelar ganska lukrativa rabatter direkt på bankboken, men det kan också finnas andra besparingar du kan uppnå genom att följa dessa regler. Naturligtvis är en sak den ekonomiska här-och-nu perspektiv, men på samma gång kommer du också att kunna spara tid i din administration. Om du nu har anställda som hanterar dina sändningar, kommer du att kunna frigöra tid från dem så att de kan utföra andra uppgifter. Om du står för det själv, kan du spara mycket pengar genom att inte behöva koncentrera sig på att jämföra priser varje gång du måste skicka paket till företag.

Som egenföretagare har du garanterat riklig på din tallrik i förväg så att kunna släppa några timmar i veckan kommer att kunna få dig att spendera din tid på saker som är mer meningsfullt. Om du gör din timlön, kommer du ofta bli chockad över vad dessa administrativa saker kostar dig i förlorad inkomst-och även om vi inte kan hjälpa dig med alla administrativa saker, vi vill hjälpa dig med vad vi gör bäst-nämligen att se till att du får D e bästa priserna för dina fraktlösningar.