Erbjud dina kunder det bästa med UPS Access Point

Med en stark frakt lösning för dig och ditt företag är du alltid redo att erbjuda dina kunder den bästa servicen. Här kan UPS vara en kraftfull tillgång för ditt företag. Du får en medarbetare som är känd för att alltid ge en bra och effektiv service. Eftersom de också är ett internationellt företag, kommer du att ha stora möjligheter att skicka ut paket av landet om du behöver.

Är en UPS ombus en bra lösning för mitt företag?

Eftersom danskarna konsumtionsvanor har gått mer och mer mot e-handel, det har också varit ett mycket större behov av effektiv och snabb sjöfart. det innebär att marknaden har stigit markant och att det därför finns fler transportörer än någonsin tidigare. För dem som vet vad man ska gå för, betyder det att de kan få ett försprång över sina konkurrenter.

För alla andra innebär det att de ofta måste göra val i en insurmonteringssituation. Här har vi klivit in , och ofta gett värdefull sparring till våra kunder som har sparat både tid och pengar. Några av de saker som vi oftast får frågor om är vilka paket butiker som är bäst att använda.

Det kan finnas stora skillnader mellan människors individuella behov, och därför också stora skillnader i vilka butiker är lämpliga för din verksamhet. Några av de saker du behöver vara medveten om är;

På vilka platser hittar jag en UPS-paketbutik?

UPS har packnings butiker på många olika platser i landet. Alla platser från inre Stockholm, till lokala utlämningsställen i byarna täcks här. Det innebär att det är enkelt för dig att serva dina kunder – oavsett var de befinner sig.

Förutom att UPS har UPS Access Point i hela landet, har de också butiker på många andra platser runt om i världen. Detta kan vara en stor fördel för dig, som kan behöva skicka paket utomlands, men inte vill byta leverantör varje gång du behöver  Skicka internationellt. I själva verket får du tillgång till över 27000 platser runt om i världen.

Hur finns det UPS-paketbutiker?

Idag är antalet paket affärer inte bara viktigt. Kunderna har också en uppfattning om hur lätt det bör vara att få tillgång till dessa paket butiker. Många av UPS-paketbutikerna har långa öppettider och är lätta att nå med bil, kollektivtrafik och till fots. Samtidigt finns alla paket butiker tillgängliga på UPS, handplockade och utvalda. De skall väljas bland annat På  grundval av den tjänst de tillhandahåller till kunder, där presentabel butiken är och vilka faciliteter som annars är relaterade till den.

Få de bästa priserna för UPS Package shop-lösningar

Om du är intresserad av att använda paket butiker i ditt företag, kan du använda oss för att se till att du alltid får rätt priser. Det kan finnas en stor skillnad mellan vad du ska betala för dina leveranseroch,  till exempel, priset beror på dina krav på leveranstid och vad som ska skickas. Det kan ofta vara svårt att jämföra erbjudanden från olika leverantörer, och det kommer också i många fall att vara extremt tidskrävande.

UPS access point

Om du vill spara tid och pengar kan du använda vår kalkylator på den här sidan. När du har angett information om ditt paket kan du snabbt få de skarpaste priserna på både UPS-ombud, men även från andra leverantörer. På så sätt kan du snabbt se var du får de bästa priserna.

Fördelen med att använda en lösning på UPS är att du är säker på en stabil leverantörsom kan ta hand om allt från expressleveranser till utländska leveranser. Eftersom du kan få allt direkt från UPS, behöver du inte leta efter en ny leverantör varje gång du får ett nytt behov. För dig som företag innebär det att du kan dra nytta av rabatter genom att handla stort i. ofta kan du få betydande besparingar från olika transportörer när du köper flera etiketter i taget. Det kommer också att spara tid i vardagen, så att du inte spenderar för mycket tid på att få dina paket levererade till dina kunder.

Om du vill utforska möjligheterna att spara ännu mer pengar kan det vara en idé att kontakta oss i syfte att få ett rabattavtal. Vi kan ofta vara till hjälp med en dialog som kan ge dig fler fördelar, eftersom många av våra kunder ofta använder oss för att granska deras aktuella avtalade tider.