dhl express kontakt

DHL Express är en global ledare inom logistikbranschen och erbjuder en mängd olika tjänster för att hjälpa företag att skicka och ta emot paket och dokument över hela världen. Om du behöver kontakta DHL Express för att få hjälp med en leverans eller har frågor om deras tjänster, finns det flera sätt att göra det.

Det enklaste sättet att kontakta DHL Express är genom deras kundtjänst. Du kan ringa deras kundtjänst på telefonnummer 0771-345 345 för att tala med en representant. Kundtjänsten är öppen måndag till fredag från kl. 08.00 till 18.00 och på lördagar från kl. 09.00 till 14.00.

Om du föredrar att kontakta DHL Express via e-post kan du skicka ett meddelande till deras kundtjänst på deras webbplats. Du kan också använda deras chattfunktion för att prata med en representant i realtid.

För mer specifika frågor eller problem kan du kontakta DHL Express lokala kontor. DHL Express har kontor över hela världen, så det är enkelt att hitta ett kontor nära dig. Du kan hitta kontaktuppgifterna för DHL Express lokala kontor på deras webbplats.

Oavsett vilket sätt du väljer att kontakta DHL Express på, är deras kundtjänstpersonal alltid redo att hjälpa dig med dina frågor och problem. Med deras globala nätverk och omfattande erfarenhet inom logistikbranschen kan du vara säker på att DHL Express kommer att hjälpa dig att skicka och ta emot dina paket och dokument på ett snabbt och säkert sätt.