Skicka DHL

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Alla som har upplevt problem med gods och transporter i sin verksamhet vet att det snabbt kan bli en dyr affär. Både när du regnar ut vad en fördröjning kostnader, men i synnerhet även när du regnar ut vad det kostar i dåligt anseende.

Om du har en webshop som säljer till privatpersoner, ett dåligt rykte kan snabbt få ben att gå på om varorna är försenade-eller inte alls. Det är viktigt att du håller koll på dina sändningar. I själva verket, studier tyder på att en av de viktigaste parametrarna dina kunder betygsätta dig på är om leveransen har ägt rum som planerat.

Därför kan det vara en bra idé att gå igenom dina sändningslösningar ofta och se till att du alltid använder ett företag som kan ge en bra service. Ett av de företag som ständigt prisas av våra kunder är DHL. Detta beror på det faktum att kontakt med mottagaren är mycket professionell, men också att det finns lösningar för praktiskt taget alla behov. Så vad du än behöver, det finns en hög sannolikhet att du kommer att vara glad att låta DHL stå för dina sändningar.

Med DHL har du all logistik på ett ställe

De flesta förfrågningar vi får från våra kunder går vidare för att ta reda på vilka lösningar som lämpar sig bäst för varje försändelse. Det är typiskt eftersom det finns en mängd olika alternativ och att ibland kan det vara lite för ohanterligt att navigera runt på marknaden. Det gör det inte lättare också att du ofta kan komma ut för att ha olika lösningar för olika sändningar.

Om du letar efter några av de små företagen, kan du därför riskerar att hamna i svårigheter om du plötsligt har några sändningar som kanske inte stöds av rederiet. Om du väljer ett större företag som DHL kan du alltid vara säker på att du kan lösa alla fraktbehov du kan ha. En av fördelarna med att välja ett större företag är att du kan få allt från paketpost till containrar – utan att behöva oroa dig för att byta leverantör. Det innebär att du är säker på en effektiv lösning oavsett vilken riktning ditt företag tar – även om du skulle byta produktserie.

Så här får du de bästa priserna på dina sändningar

Oavsett vad rederiet du väljer, det är alltid värt att spendera några sekunder för att dubbelkolla priserna. Men istället för att läsa prislistor för all evighet vill vi bara påpeka att du kan spara tid och pengar genom att använda vår online-kalkylator. Här kan du kontrollera de mest aktuella priserna från DHL, men också från många andra rederier. Detta säkerställer att du alltid får det bästa priset på dina sändningar.

Samtidigt garanterar det också att du alltid får den frakt du behöver, så det finns ingen anledning att göra irriterande fel inköp på dina paket etiketter. Och om du i förväg vet att du skickar många sändningar i samma viktklass, och med samma dimensioner, kan du ofta få ett bra pris om du beställer flera etiketter i taget. Om du har några frågor om hur du använder kalkylatorn, eller om du har några andra frågor om dina sändningar, är du alltid välkommen att kontakta oss via webbplatsen. Vår första prioritering har alltid varit – och kommer alltid att vara – att se till att du får exakt den lösning du behöver.

Med DHL är hela världen din marknadsplats

Om du redan säljer dina varor utomlands, är du garanterad att veta hur viktigt det är att du kan lita på din operatör. Tyvärr, när det gäller utländska transporter, kan problem  ibland komma ut ur luften. Det kan vara i form av ett komplicerat tullsystem, extra avgifter eller förseningar. Med DHL är du säker på att alla aspekter av transporten behärskas, och med deras många års erfarenhet av internationell sjöfart är du alltid säker på att dina kunder kommer att ha rätt erfarenhet.

https://www.youtube.com/watch?v=Vi3BhZ3-7C8

Om du inte är van vid att sälja utomlands, kan det ibland vara en svår disciplin att flytta ut ur landets gränser. Det kan ofta vara en bra idé att välja en sparring partner som har förmåga, förmåga och kapacitet att hjälpa dig. Detta kan bidra till att göra ditt företag mer skalbart och se till att du ökar dina intäkter utan att behöva göra stora investeringar i din verksamhet.

Beroende på vilka varor du säljer kan det vara mer eller mindre svårt att få dem transporterade utomlands. Om du har ganska vanliga föremål som inte kräver de mycket stora behörigheterna, kan du ofta tredubbla din marknad med bara några få fonder, helt enkelt genom att expandera till Skandinavien istället för att bara fokusera på Danmark. Här kommer du att uppleva en gemensam kultur, liknande språk och flytande frakt-och betalningssystem. I princip kan det mycket väl vara pengar ända ner i fickan. Det är dock viktigt att se till att du inte förlorar allt på golvet, genom att inte ha bemästrat frakten. På DHL får du snabb och effektiv frakt i hela Skandinavien. Det innebär att du alltid har kontroll över var dina paket finns och att dina kunder kan dra nytta av enkel retur av varor – och i slutändan se till att du får värdet av ditt varumärke stärkt.

Om du vill ta steget längre och se till att dina nordiska kunder får en ännu bättre service, kan du också få tillgång till lager hotell på DHL, så att dina försändelser når kunden så snabbt som möjligt. Det kommer utan tvekan att öka din kundtillfredsställelse och kan vara en investering värt att överväga.

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 14 reviews at Google+