Sök fraktpriser DHL

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

DHL är ett välkänt transportföretag som erbjuder frakt över hela världen. De gulröda bilarna har blivit vanliga inslag på vägarna och man känner direkt igen dom när kommer körandes. Det är enkelt och smidigt att skicka paket med DHL. Tack vare företagets storlek och utbredda nätverk, kan du vänta dig bekymmersfria leveranser oavsett var i landet du vill skicka paket.

Varför ska du välja DHL för din frakt?

DHL erbjuder en helhetslösning för dig som handlar frakt i stora volymer. Men DHL fungerar också som ett jättebra alternativ för privatpersoner som skickar paket då och då. DHL står för Dalsey, Hillblom och Lynn, vilket är efternamnen på de grundare som startade företaget 1969.

 

DHL har sitt huvudkontor i Tyskland. Bolaget har en stor flotta av bilar, lastbilar, flygplan och även båtar. I Venedig kan man till exempel se DHL-båtar som levererar paket via kanalerna till staden.

 

Privatpersoner och företag som är mottagare av paket från DHL, kan hämta dessa på så kallade DHL Service Points. Det här är inlämnings- och utlämningsställen för DHL. Vanligtvis hittar man dessa Service Points hos butiker och bensinstationer.

DHL frakt online

DHL har ett väl upparbetat system för att hantera försändelser av paket online. Företag som arbetar med större volymer av försändelser kan sköta alla sina paket online. Genom att logga in på sin egen sida på DHL kan man räkna på priser, se sina leveranser och ta fram spårningsnummer på försändelserna.

 

För den som vill skicka paket med DHL så finns möjligheten att direkt via DHL:s hemsida skriva ut etiketter för försändelsen. SEdan tar man bara med sig paketet till ett inlämningsställe, eller så kallat DHL Service Point. Betalningar kan också göras online.

 

För större företag finns möjligheten att sätta upp speciella företagskonton där man kan få en överblick över alla sina försändelser och från olika avdelningar inom organisationen. Man kan spara adressuppgifter och enkelt plocka fram dessa om man skickar paket till samma adress flera gånger.

Skicka paket med DHL

För den som vill skicka paket med DHL, finns det alternativ för expressleverans. Konceptet DHL Express innebär i många fall leverans nästa dag. Det här är dock beroende på om det är paket, pall eller container man skickar. Det beror också på vart i världen man skickar sitt paket.

 

DHL tillhandahåller också upphämtning om man inte vill eller har möjlighet att lämna in sin försändelse på ett inlämningsställe.  Större företag som skickar paket och försändelser dagligen, kan ha fasta upphämtningstider, då DHL kommer och hämtar dagens leveranser.

 

För företag som skickar paket med DHL finns det möjlighet att ta ut rapporter som kan skräddarsys för att passa de behov man har. DHL är ett stort företag för frakt och tillhandahåller leveranser till över 220 länder. Med över en halv miljon medarbetare kvalar DHL in på topplistan över de största fraktbolagen i världen. Letar du efter en tillförlitlig transportör som löser både det lilla och stora uppdraget, så är DHL definitivt ett bra alternativ för dig. Den främsta fördelen är att du kan boka alla leveranser direkt från din dator.

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 35 reviews at Google+