db schenker stockholm

DB Schenker Stockholm – en pålitlig partner för dina logistikbehov

DB Schenker Stockholm är en del av DB Schenker, en global logistikleverantör med närvaro i över 130 länder. Företaget erbjuder en mängd olika logistiklösningar, inklusive sjö- och flygfrakt, landtransport, lagerhantering och tulltjänster.

Företagets verksamhet i Stockholm är en viktig del av dess globala nätverk. DB Schenker Stockholm har en stor och modern anläggning som ligger i Kista, en av Stockholms mest dynamiska affärsområden. Anläggningen är utrustad med den senaste tekniken och har en kapacitet på över 30 000 kvadratmeter.

DB Schenker Stockholm erbjuder en mängd olika tjänster för att möta kundernas behov. Företaget har en stark närvaro inom sjö- och flygfrakt, och kan hantera allt från mindre paket till stora fraktvolymer. DB Schenker Stockholm har också en omfattande landtransportverksamhet, med ett brett utbud av fordon och tjänster för att möta kundernas behov.

Företaget har också en stark närvaro inom lagerhantering och kan erbjuda skräddarsydda lösningar för att hantera kundernas lagerbehov. DB Schenker Stockholm har också en omfattande tulltjänst, som kan hjälpa kunderna att navigera genom de komplexa tullreglerna och minimera kostnaderna.

DB Schenker Stockholm är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet. Företaget har en stark kundfokusering och arbetar hårt för att möta kundernas behov och önskemål. DB Schenker Stockholm har också en stark miljöprofil och arbetar aktivt för att minska sin miljöpåverkan.

Sammanfattningsvis är DB Schenker Stockholm en pålitlig partner för dina logistikbehov.