Sök fraktpriser Bussgods

Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
paket pris

Platt paket
33 x 23 x 4 CM
Upp till 1 KG

billig fragt

Litet paket
33 x 23 x 6 CM
Upp till 2 KG

paket

Vanligt Paket
40 x 25 x 20 CM
Upp till 4 KG

försändelse

Flyttkartong
70 x 40 x 40 CM
Upp till 25 KG

transport

Rör
Upp till 2 KG

Ange egen storlek

Ange storlek
Från
Från
Till
Till
Emballage
Kg
Från
Från
Till
Till
Typ av försändelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Styckegods

Ange storlek
Avsändare
Mottagare
Från
Från
Till
Till

Billigfrakt.se jämför priser från

Bring
DHL
Fedex
Schenker
UPS
Postnord

Detta säger våra kunder om oss

Leveranstjänster

Dörr Till Dörr
Ombud Till Ombud
Ombud Till Dörr
Terminal Till Terminal

1.

Välj försändelse

Du kan skicka dokument, paket, pallar och container.

2.

Jämför erbjudanden

Erbjudanden visas tydligt så att du kan välja den bästa lösningen för dig.

3.

Boka och spara

Välj det bästa alternativet och köp din fraktetikett/AWB.

Bussgods är ett anrikt gammalt svenskt företag som erbjuder frakt inrikes. Den som vill skicka paket med bussgods kommer, precis som namnet på företaget antyder, många gånger att få sitt gods transporterat med buss. Anledningen är att man vill göra transporterna så effektiva som möjligt, genom att frakta passagerare och god på samma fordon.

Boka frakt med bussgods

Bussgods har en enkel och tydlig hemsida där man kan boka sin frakt och även skriva ut fraktsedlar. Bussgods är ett bra alternativ för privatpersoner och företag som skickar paket då och då. Man har specialiserat sig frakt med fraktpris och har till exempel fasta priser för den som vill skicka en gitarr, en moped, fyra bildäck, osv.

 

Bussgods har många upphämtningsställen för paket i och finns i många nätbutiker, osv. När det gäller inlämning finns det inte lika stor täckning, men man samarbetar med Bring och det finns möjlighet att lämna in försändelser i de flesta större städer i Sverige.

Skicka paket med Bussgods

Bussgods kö sträckan Stockholm - Luleå varje natt. Det innebär att om man behöver få ett paket skickat till norrland med leverans nästkommande dag, så är faktiskt Bussgods ett prisvärt och tillförlitligt alternativ.

 

Bussgods är framförallt inriktade på att skicka paket inrikes, men i och med att man samarbetar med Bring, så kan man också tillgodose leveranser utanför Sveriges gränser, då framförallt till Finland.

Är bussgods ett bra alternativ för frakt för företag?

Företag som skickar paket behöver i ha bra tillgång till fakturor, rapporter och annat underlag till sin bokföring. Från Bussgods får du tillgång till den information du behöver direkt via deras hemsida.

 

Bussgods erbjuder spårning av försändelsen dels för den som skickar och för den som tar emot paketet. Det enda man behöver göra är att gå till deras hemsida och ange det så kallade fraktsedelsnumret.

Erbjuder Bussgods upphämtning av frakt?

Upphämtning är ingenting som Bussgods erbjuder som standard, men i och med att man är ett litet och flexibelt företag så finns ibland möjligheten att ordna detta på vissa orter. Man behöver kontakta Bussgods direkt för att höra vad som gäller just där man bor.

 

Prissättning sker som sagt antingen via fast pris eller baserat på volym och vikt. Därför behöver man både mäta och väga sitt paket om man skickar det med Bussgods. Gör man inte detta så riskerar man istället att bli efterdebiterad för sin försändelse.

Skicka paket med Bussgods där mottagaren betalar

Bussgods erbjuder också en tjänst som heter Efterkrav. Då betalar den som skickar paketet för frakten, men får tillbaka pengarna så fort mottagaren gjort sin inbetalning. Utbetalningen sker inom 15 dagar, vilket innebär att du behöver ligga ute med pengarna ett tag. Betalning ska ske via hemsidan och inte direkt hos ombudet. Innan paketet lämnas ut till mottagaren, behöver efterkravet vara betalt.

 

Bussgods är särskilt bra när det gäller tunga och skrymmande försändelser. Dels har man olika erbjudanden med fast pris på cyklar och liknande föremål, men man har också ett bra pris när man räknar på volym och vikt.

Billigfrakt.se
Rated 4.7/ 5 based on 22 reviews at Google+